17 maj

Var och tog Visumfoto idag och tro det eller ej men det gick på 360 kronor! Eftersom det är nya regler på fotot (digitalt osv.) så gick priset upp en bra bit så ja alla blivande au pairer, nu vet ni det. Tips till er också är att ta med pappret ni fått från Cultural Care där alla kriterier för visumfotot står. Då vet fotograferna vad det är ni efterfrågar och så slipper ni att det blir fel vid uppladdningen.

Nu är väskan strax färdigpackad och imorgon bär det av till Grekland för oss sex tjejer;
Erica, Sandra, Jennifer, Alexandra, Josefine, Sarah

Love Sarah


The future

Tråkigt bloggande på senaste tiden, jag vet! Men om ni håller ut en vecka kommer det komma bildbomber kan jag lova. Har så mycket roligt att se fram emot!
* Zakynthos, Grekland
* Balen
*Studenten
och allt annat smått och gott så håll ut!
Love Sarah


15 maj

Idag har varit en sådan dag då jag försöker få färdigt allt som finns att göra in nu innan det bär av till Grekland. Har suttit och varvat koncentrationen mellan matte, svenska, geografi och för att inte tala om själva packningen inför resan som också ska göras. Resväskan ligger nu halvfull i rummet men snart ska den också vara klar.

Ikväll skulle egentligen familjen gått ut och ätit men nej då ringer jobbet och säger att de behöver en så ikväll kommer jag befinna mig på restaurangen.
Love Sarah

Greklandmöte

Min värdmamma ringde igår och det måste vara ett bra tecken att efter varje gång jag pratat/mejlat med dem får jag bara mersmak för vad som väntar mig den 9 augusti och ett år framåt.

Idag var jag först inne i stan med mamma och syster där vi fick shoppat en del, lite kläder inför resan för min del, och sedan en god fika på det. Därefter mötte jag upp tjejerna för Greklandmöte för det är faktiskt bara fyra dagar kvar tills vi vid denna tiden står på grekisk mark! Gud vad det ska bli härligt att komma iväg nu och ladda upp inför våra sista dagar på gymnasiet!
Love Sarah


Rollerblades

Jag och lillebror tog en runda med våra rollerblades innan idag. Vädret är så jäkla skönt så vi kände att vi fick passa på.


Love Sarah


Dansshow

Dansuppvisning idag!





Love Sarah


Visum

Jag tar tillbaka det jag sa igår om att det är tyst på au pair fronten. Här händer det grejer minsann!
Fick ett brev från CC idag där allt om Visumansökan låg. Var hur glad som helst tills jag såg datumet, 21 Maj! Jag är ju i Grekland då! Halvt panikslagen ringer jag till CC och hör om det går att ändra tiden och då fick jag genast en ny tid, 18 juni! Jag måste ha extrem otur för förmodligen kommer jag vara i Göteborg den dagen men ska höra med mamma när hon kommer hem ikväll eftersom att hon förhoppningsvis följer med upp till huvudstaden. Men jag är i alla fall inbokad den 18 juni nu och efter intervjun på Amerikanska Ambassaden ska alla vi blivande au pairer gå till Cultural Care's huvudkontor för en förberedelseträff. Det är just på grund utav denna förberedelseträff som CC är väldigt måna om att man ska närvara antingen den 21 maj eller 18 juni. Jag hoppas verkligen att jag har fel om Göteborg så att jag kan gå på denna. :)
Love Sarah

9 maj

Det är väldigt tyst på au pair fronten för tillfället. Lite tråkigt men det är väl så det är för alla kan jag tänka mig. Har i alla fall skickat iväg ett mejl till värdmamman om vi kanske kunde höras av om ett tag så vi får väl se. Jag åker ju till Grekland nästa om 8 dagar också.. Men fy tusan vad vi kommer ha det bra! Dock är det liiite kvar att göra i skolan innan vi kan sätta oss på flyget till Zakynthos. Så nästa vecka kommer jag ha fullt upp med skolan kan jag lova ;)
Love Sarah


Jobb check!

Hemma igen efter en jobbkväll. Det var inte alls mycket folk i stan idag så det var inte lika mycket att göra idag jämfört med sist. Så jag fick ha hela serveringen för mig själv men det gick det också. Fick pratat lite snabbt med fina Jennifer också.


Love Sarah


Jobb ikväll

Har spenderat större delen av dagen i stan ihop med mamma och syster. Fick med mig två byxor hem som ska användas flitigt i sommar. Har även hittat en del studentpresenter, det börjar ju närma sig med stormsteg!! En lite rolig sak hände innan idag istan. Jag har riktigt velig när det gäller att bestämma mig och jag har som sagt önskat mig en klocka av mamma och pappa i studentpresent. Under de senaste två veckorna har jag sprungit mellan olika smyckesbutiker i staden så idag när jag gick in på några behövde jag inte ens säga vad jag ville testa utan personalen tog direkt fram klockorna jag valde emellan. :) Men nu har jag i alla fall bestämt mig, och klockan är verkligen världens finaste!!

Ikväll blir det jobb på restaurangen men det ska nog gå finfint. Jennifer ska också jobba ikväll så vi ska nog kunna fördriva tiden.
Love Sarah


Pics från studentfesten






Love Sarah


Tagga sista studentfest

SISTA STUDENTFESTEN INNAN SJÄLVA STUDENTEN!
TEMA BAD TASTE
DETTA KOMMER BLI GRYMT!!!!! :)


bild från första studentfesten, P- tema
De tre partypinglorna och plastpåsen..

Love Sarah


Världens Bästa Mischa


2 maj

Solen skiner utomhus men inte ger den någon färg inte.. Har legat en stund ute och läst men förmodligen är det mycket pollen i luften för jag nyser hejvilt om mig. Annars är det 16 dagar kvar tills jag och mina fem tjejer åker till Grekland!!!!! Mina förhoppningar är att solen står högt på himlen där för vi ska minsann steeeeeka!

Igår fick jag även mejl av min värdmamma i USA. Jag kommer att åka den 9 august, alltså en vecka tidigare. Helt plötsligt står min nedräkning på 98 dagar kvar till USA! Det är helt sjukt men gud vad jag längtar! 2010 kommer att bli HELT fantastiskt!


Valborg

Valborg igår! Men för min del blev det inget festande. Istället kom min bästa vän hem till mig och vi beställde thaimat och hade det mysigt bara. Det regnade något fruktansvärt under kvällen så för vår del var det inga funderingar om vi skulle ut eller inte. Jennifer skulle sedan jobba under kvällen/natten så hon lämnade mig innan tio. Men jag hoppas ni alla hade en bra valborgsmässoafton!


RSS 2.0