Fråga ang. matchningen

Fråga: När det gäller "matchningen" av familjer. Om man skulle känna att det känns fel, kan man själv säga ifrån lite då eller hur reagerar Cultural care på de? =)

I sin ansökan får man fylla i vad man "godkänner" för familjer. Till exempel singelföräldrar, homosexuella, religiösa, antal barn och så vidare. Jag personligen tycker inte att Cultural Care matchade speciellt bra då jag exempelvis fyllt i att jag inte kunde bo med någon som hade hund pga allergi, ändå blev jag matchad med kanske tre familjer med just hund. Så om det är sådana problem, som du redan innan sagt nej till, är det absolut inga problem att ringa upp till Stockholmskontoret och tacka nej. Om du däremot har en känsla av att det kanske inte riktigt känns bra med en familj när du bara läst deras presentation på ditt account, och om de annars annars uppfyller "de krav" du ställt, råder de dig att först prata med familjen på telefon. Men om du står för din sak är de på Cultural Care oftast snälla och tar bort matchningen om du har kommit på en bra orsak. När du däremot har pratat med familjen och känner att det inte känns rätt kan du givetvis bara ringa och tacka nej. Det ska kännas bra för dig och du är den ända som vet när det gör det.

Jag själv fick genomgå 10 stycken matchningar med olika familjer innan det kändes rätt. Jag vet även några som tackat ja på första och andra som har varit uppe mot 30 matchningar så det är väldigt individuellt hur långt tid det tar innan man hittar just sin värdfamilj. Jag tänkte att det skulle vara kul för er att läsa var jag hade alla mina matchningar.

Buffalo, NY
Oakton, VA
Farmington, CT
Winnetka, IL
Carlsbad, CA
Evergreen, CO
Bethesda, MD
Woodbury, MN
Seattle, WA
och så sedan min värdfamilj nu i Californien. Jag vill/vågar inte skriva ut exakt var någonstans, då man aldrig vet vad de själva tycker om det. Men som ni ser var det en ganska stor spridning mellan familjerna, dock flest på Östkusten.

Om ni har fler frågor, bara fråga på!
Love Sarah


28 april

Förlåt för tråkig/dålig uppdatering nu på senaste! Skolan tar så himla mycket tid nu när de sista proven och arbeten ska lämnas in innan studenten och jag vill verkligen hålla skolan utanför bloggen då jag tycker det så är hemskt tråkigt att läsa om det.

På au pair fronten händer det inte heller så värst mycket. Min värdmamma skulle som sagt höra av sig så fort hon visste om vilket avresedatum jag får då det dykt upp lite saker för dem som gör att jag kanske måste åka en vecka innan än planerat. Under matchningsprocessen fanns det så himla mycket att skriva om och det var så jäkla kul också att logga in på mejlen och så  mejlet "You have a match".

Jag tänkte att om det är många blivande au pairer som har frågor får ni väldigt gärna ställa dem! Jag svarar på allt jag kan, jag lovar, så passa på!
Love Sarah


Hollywoodskylten

Läste i Hallandsposten idag att området kring den omtalade Hollywoodskylten nu är köpt, vilket innebär att inget kan byggas framför och täcka den. Världens mest omtalade bokstäver är alltså i säkert förvar inför framtiden. Detta betyder att jag minsann måste se dem nu när jag väl ska till Californien!
Någon som redan varit i närheten av den? :)

Love Sarah


Nyfriserad

Har suttit i några timmar hos min frisör Linda på Annen Etage och fixat till frissan lite granna. Blev inte så jättestor förändring, bara en liten ljusare nyans, men jag vart helnöjd. Linda är verkligen världens bästa frisör! Jag bokade även in en provbaluppsättning den 26 maj, dagen efter vi kommer hem från Zante, sedan är iprincip allt fixat inför balen!!!!! Gud vad jag längtar!


Love Sarah


Servitris

Wow vilken kväll det blev. Jobbade nonstop i tre & en halv timme för första gången som servitris och det gick faktiskt förvånandsvärt bra :) Det kom hur mycket människor som helst men som tur var hade jag min kära Jennifer vid min sida och vi fick mycket beröm för bra service, yäy! Så framöver kommer jag alltså att jobba som servitris på La Cocaracha.
Love Sarah


Provjobba

Underbart väder i Halmstad! Solen skiner så jag passade på att ge mig ut på en springrunda tidigare idag. Senare ikväll ska jag provjobba som servitris på restaurangen jag fått sommarjobb på. De har tydligen fått in en stor bokning ikväll så vi får väl se hur jag tacklar det här. :) Kommer i alla fall bli jättekul kan jag tänka mig.
Love Sarah


Födelsedagsfirande hos Josefin

Kvällen hos Josefin igår var hur kul som helst. När vi kom dit blev vi direkt uppdelade i två lag då olika tävlingar skulle genomföras under kvällens gång. Det var bland de roligaste och mest kreativa tävlingar jag någonsin gjort så hon hade verkligen lyckats att få oss alla att skratta åt varandra. Maten vi blev bjudna på var i en klass för sig också. Jo tjena, vilken god mat! Årets första jordgubbe är nu även äten. Så tusen tack till Josefin och alla andra glada tjejer för en riktigt rolig kväll!

 
 

 
 


Love Sarah


16? 9?

Fick ett mejl från värdmamman igår där hon skrev att de nu kommit tillbaka från deras semester. En annan sak som hon också nämnde var att jag kanske behöver åka en vecka tidigare, alltså den 9 augusti. Dock är ingenting bestämt ännu men vi får helt enkelt se. Innerst inne hoppas jag nog ändå på den 16 augusti då jag isf kommer att åka med Nathalie hela vägen från Göteborg till New York.

Ikväll ska vi fira Josefin som fyllt år! Vi är bjudna hem till henne på middag och massa lekar så det kommer nog bli en spännande kväll kan jag tänka mig.
Love Sarah


22 april

Idag var en ganska unik dag i sig.
Fick höra igår att det skulle förekomma ett bombhot mot vår skola, mycket på grund av getkadaverna som låg utanför skolans entré i veckan. Det spekulerades i att det skulle inträffa idag isf.
När jag & jennifer ändå kommer till första lektionen idag är mer än två tredjedelar av klassen inte närvarande. Vi var endast sju tappra själar som vågade oss dit, haha. Sedan gick rektorerna ut med informationen att allt verkligen bara var ett rykte som spridits och inte någon sanning i det över huvud taget.
Dock fattar jag inte vilken människa som ens kommer på en sådan här idiotisk idé.

Efter skolan åkte jag, Jenni, Emma och Elin till stan för att fixa present till Josefin som fyllt år. Det blir nämnligen lite partaj imorgon hemma hos henne!
Love Sarah


Kvällsmys

Igårkväll hade vi lite extra mysigt här hemma då pappa fixade lyxmiddag med Hälleflundra och till efterrätt hade han varit och köpt en prinsesstårta. Det tackar vi inte nej till minsann :)



Love Sarah


21 april

Nu har vi äntligen fått lite besked angående balen i Tylösand den 6 juni. Det finns verkligen ingenting jag längtar mer efter än till balen och stundeten. För efter det har jag världens bästa sommar att se fram emot i vår sommarstad och därefter Californien!

Efter skolan gick jag och Jennifer en liten runda på stan och var lite allmänt cRaZy :) Vi provade solglasögon på var och vartannat ställe så att jag ska hitta några inför Greklandsemestern men det fanns verkligen inga som jag passade i. Får ta tag i letandet om ett tag istället.

Nu har jag massvis med saker att göra rörande skolan så det kommer min eftermiddag att bestå av.

Love Sarah


20 april

Gissa vad som kom idag om inte flygbiljetten till Grekland, Zakynthos!!
Om en månad ligger vi, sex stycken tjejer, och glassar på stranden.
18- 25 maj 2010


Love Sarah


jag längtar..

Jag kan inte mer än längta till studenten nu!
Friheten
Sommaren
USA
och allt annat såklart!


Love Sarah


6 frågor att ställa till värdfamiljen

Helgen har bara sprungit iväg! Men det har varit mycket firande och ståhej både fredag, lördag, söndag så inte ska jag klaga inte.

Jag fick en kommentar om bra frågor att ställa när familjen ringer.
Egentligen är jag själv i behov av bra frågor då de flesta familjerna (vad jag har hört iaf) gärna vill få så många frågor som möjligt så att man undviker framtida problem. Så om ni har några, kommentera gärna! :) Men jag har tänkt och tänkt, pratat med andra au pairer och även med Cultural Care i Stockholm och det allra viktigaste att fråga familjerna är t.ex
* Vilka förväntningar de har på dig som au pair
* Hur schemat kommer att se ut ungefär
* Vilka sysslor du förväntas göra (tvätt, städning, matlagning osv.)
* Tillgång till bil, mobil (både under jobb och din lediga tid)
* Självklart mycket om barnen (deras personligheter osv.)
* Involverar de dig i familjeaktiviteter eller är de måna om att familjen behöver lite "familytime".

Det var dessa jag kunde komma på såhär lite snabbt. Det finns ju massvis med frågor att ställa, lite tips finns som sagt i au pair handboken. Annars bara fråga det som kommer upp i huvudet, värdfamiljen uppskattar dina frågor då både de & du vet vad som väntar er under ett år så att säga.
Skriv gärna om ni har någon egen blogg eller mejladress så kan jag svara lite mer personligt!
Love Sarah


Guldbröllop

Ikväll ska vi ut och äta på Pio's för att fira mormor&morfars bröllopsdag! Men det är inte vilken bröllopsdag som helst vi firar, utan det är minsann Guldbröllop, 50 år tillsammans!


UNDERBAR

Hade en jätterolig kväll igår!
TACK alla underbaringar!





Love Sarah


Resekompis!!

ÅÅH vad glad jag är just nu!!
Fick precis ett mejl från Nathalie, som också att åka iväg till USA som au pair, där hon skrev att hon också kommer att åka den 16:de augusti! Det bästa av allt är hon också åker från Göteborg vilket betyder att vi kommer att börja vår livs resa tillsammans!
Två blivande au pairer från Göteborg hela vägen till New York!
Love Sarah


PARTY

Ikväll slår vi klackarna i taket och roar oss rejält inne på Underbar!
Först ska vi vara ett par tjejer hemma hos mig, förfesta lite, och sedan drar vi oss in mot stan och dansar natten lång! Bilder kommer! :)
Love Sarah


Solsken

Det är helt otroligt vilket fint väder vi har här på västkusten!

Har precis kommit hem från en skoldag nu,
tack vare underbara Hanna och Alexandra blev det en bra en.

Nu tänkte jag försöka skriva klart ett arbete som ska lämnas in nästa vecka,
sedan blir det till att läsa igenom au pair broshyrerna!! :)

Love Sarah


förberedelser..

Det är ganska mycket som ska förberedas inför min au pair vistelse i USA och jag känner att det är bättre att vara tidigt ute och väl förberedd än att fixa allt precis innan jag åker då det kommer att finnas så mycket annat jag vill göra. Därför har jag börjat läsa igenom alla papper som Cultural Care har skickat och även de broshyrer/böcker de ber en att läsa, vilka för övrigt är väldigt intresanta så det är inte så jobbigt. Dock ska en läkarundersökning göras, polisregister ska skickas och så även ett personlighetstest och mina betyg men det hade jag tänkt göra efter studenten.


Love Sarah


Picassoparken

Eftersom att våren verkligen har kommit till Halmstad passade jag, Jennifer och Emma på att njuta av den, köpte med oss varsin baguette och satte oss i Picassoparken och pratade som bara vi kan. Underbart skönt var det och lite planer smiddes inför fredagens väntande party.






Love Sarah


100%

Nu är det bekräftat, 100% säkert, att jag åker till USA!
16 augusti lämnar jag Sverige för Au Pair skolan i New York, 20 augusti åker jag till min värdfamilj i Kaliforninen. Min värdfamiljs nuvarande au pair skickade bilder igår på huset och jösses, det är ett av de finaste husen jag sett! Förresten, jag har inte berättat så mycket om värdfamijlen än så länge, och de kanske är bäst i och för sig då det ses som ett ganska allvarligt brott i USA om man lägger ut för mycket information om dem på internet. Men det är i alla fall en svensk familj med två barn, en tjej på 10 år och en kille på 8 år. Många tror säkert att det inte kan ge lika mycket att bo hos en svensk familj i USA som i en amerikansk men det tror dock jag, även alla som är inblandade runt omrkring detta. Visst, de speciella högtiderna blir kanske inte firade på "rätt" sätt men språket, kulturen, äventyren och allt vad jag önskar mig kommer jag att få runt omkring mig.
IT'S AMERICA!

Love Sarah


12 april

Värdfamiljen i USA är just nu på semester så det kommer troligen inte bli någon direkt uppdatering om vad som händer på au pair fronten. Dock har jag tänkt att ringa CC i Stockholm imorgon för att få hela denna cirkusen bekräftad. :) Annars har det varit en riktigt härlig dag med solsken och massa skratt tillsammans med Josefin på matten nu i eftermiddag, haha!
Love Sarah


Vi2

Vi hör ihop hjärtat!
Sarah Olsson & Jennifer Nilsson


Here I come

I'M GOING TO CALIFORNIA!


I'm in heaven

Min tur håller fortfarande i sig!
Var på arbetsintervjun innan idag och jag fick en tid för att provjobba och lära upp mig inför sommaren! Det bästa av allt var när min blivande arbetsgivare tog i hand och sa "Välkommen". När jag provjobbat och det är säkert att jag fått jobbet ska jag skriva var! Och inte var det nog med detta, precis innan jag skulle åka till den ringer de från ytterligare ett jobb jag sökt och säger att jag fått det också om jag fortfarande är intresserad! Dock kommer jag troligtvis tacka nej till det sistnämnda för kan ni se mig som truckförare?? hahaha, inte jag heller!

Innan idag bekräftade jag avresedatumet, flygplats och familjen men har inte fått något svar tillbaka, kanske beror på att det är helg?? Jag vet faktiskt inte, men när jag får svar, blir ni informerade :)
Och om ni har frågor om au pair grejen och så vidare, tveka inte att fråga! Jag hjälper gärna till så gott jag kan!
Love Sarah


10 april

Allt går verkligen precis som jag vill just nu!! Vad är detta för något!?!? Fick precis ett telefonsamtal där det bestämdes att jag ska på en sorts "arbetsintervju" senare idag!!!!!! Och jobbet verkar vara hur kul som helst! Just nu kan jag inte bli mer lycklig, jag har världens bästa familj och vänner, jobb och en värdfamilj i Kalifornien som väntar på mig! Vad mer kan jag begära?
Love Sarah


Good news from Cultural Care Au Pair

Nu har värdfamiljen öppnat upp deras profil så att jag kan se deres ansökan och en bild på hela familjen. Fick även mejlet som jag tror att blivande au pairer väntar på "Good news from Cultural Care Au Pair" där det står att familjen välkomnar mig till deras hem!! Det ända jag behöver göra nu är att ringa och bekräfta att alla uppgifter stämmer och så vidare, sedan är jag påväg till California!!!!
Love Sarah


@ Maria

Gårkvällen hos Maria var jättemysig! Vi var 11 tjejer som spelade en massa spel och hade det trevligt. Efteråt var det några som åkte in mot staden för att fortsätta njuta av den ljumma vårkvällen medan Arbana snällt körde hem mig, Jennifer och Maria. Tack! Jag är så glad att jag har er tjejer! <3
Love Sarah


Kvällens planer

Ikväll ska jag och tjejerna hem till underbara Maria för en riktig tjejkväll! Massa spel, skratt och prat tror jag att kvällen kommer att bestå av och det sitter verkligen inte fel. Gud vad ni är BRAAAAA! :)

Love Sarah


Promenix

Var ute och gick en runda i förmiddags med lillebror för att få lite frisk luft. Vi har ju trots allt påsklov nu och solen tittar fram lite smått så varför inte? :) Vi hade även med kameran och fulade oss lite, haha!



Love Sarah


9 april

Pratade med två helt underbara tjejer igår på msn som bor i Kalifornien! Den ena var Emilia som driver världens bästa au pair blogg och den andra var värdfamiljens nuvarande au pair, Johanna, även hon hur snäll som helst. De hade i princip bara bra saker att säga om just själva au pair livet i USA vilket gör mig ännu tryggare nu när det verkligen är dags för mig att bestämma om jag ska tillbringa ett år där.
Egentligen vet jag inte varför jag drar ut på det, familjen verkar toppen, likaså au pairerna i området. Jag tror nog bara att det har att göra med att nu blir det verklighet. Innan har det liksom bara varit en dröm och nu kan jag vara påväg!! Det låter verkligen helt sjukt, måste låta det sjunka in typ, hahaa :)
Love Sarah


The best feeling in the world

Det senaste dygnet har varit helt underbart! Känns nästan som att jag lever i en dröm. Det började med telefonsamtalet från värdfamiljen igår som kändes riktigt bra. Familjen verkar vara superbra! Sedan var jag som sagt på en arbetsintervju innan idag och fick jobbet! Dock är jag bara extraanställd såklart vilket inte ger så många timmar så jag sa att jag skulle höra av mig i nästa vecka då jag hoppas fått besked från ett annat ställe jag sökt på. Jag hoppashoppas detta håller i sig nu får åååå vad bra jag mår just nu!! :)
Love Sarah


8 april

Inte ligger jag på latsidan inte. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att göra iordning mig inför arbetsintervjun jag ska på i eftermiddag. Konstigt nog är jag inte alls nervös över den. Förmodligen för att jag tänker så mycket på au pair grejen istället ;) Ha en bra dag!
Love Sarah


Telefonsamtalet jag väntat på

Värdmamman och värdpappan ringde igår och jag kan inte mer än säga att familjen verkar vara helt fantastisk!
De var jättetrevliga och jag fick svar på många frågor. Jag tror knappt att jag kan hitta en bättre familj faktiskt. Jag vill så gärna skriva om familjen men med hänsyn till dem vill jag först fråga så att det är okej. Jag har även fått mejladressen till deras nuvarande au pair så jag ska skicka iväg ett mejl till henne också för att få lite extra information från en utomståendes perspektiv. :)
Jag och värdfamiljen bestämde att vi skulle tänka på saken tills senare idag och sedan mejla varandra ifall det dök upp några ytterligare frågor.
Så där är jag nu.
Love Sarah


7 april

Fick delat ut mitt CV tidigare idag så nu hoppas jag allt att de hör av sig. Dock har jag faktiskt en arbetsintervju imorgon som jag ska på så vi får väl se hur det går där. Tänk om det blir två jobb i sommar :)

Annars har jag gått runt i stan med Emma och njutit över våren/sommaren med varsin glass på Stora Torg. När Jennifer var klar med sin körlektion tog vi bussen hem till Maria och skrev klart vår rapport så nu kan en sak prickas av från skolvärldens "Att-göra-lista".

Nu är det knappt två timmar kvar tills att värdfamiljen ska hör av sig om det blir som planerat. Har försökt skriva ihop ett par frågor men samtidigt känns det svårt att förbereda sig. Har fått en "Au Pair Handbook" där det tipsas om bra frågor att ställa till familjen men samt att det viktigaste att tänka på telefonintervjun är att vara sig själv. Så det är väl det jag ska eftersträva :)
Love Sarah


Fjärilar i magen

Jag har fjärilar i magen! Har mejlat med värdmamman ett par gånger och nu har vi bestämt att de ska ringa mig senare ikväll! Det ska bli så kul att prata med dem och få svar på många frågor samtidigt som jag är livrädd att jag kommer att göra bort mig så att de inte vill ha mig längre.. Fast det ordnar nog sig. Jag är bara så glad att det händer något och det känns riktigt bra!

Annars idag har jag cyklat ner till doktorn och tagit ännu fler blodprov för att kolla allergin mot hundar och katter. Dock har inte värdfamiljen jag nu är i kontakt med något djur vad jag vet, men det skadar ju inte att kolla upp så att jag vet vad jag är allergisk mot.

Nu ska jag strax bege mig till stan för att dela ut ytterligare ett CV och sedan ska jag & Jennifer åka hem till Maria för att skriva färdigt en rapport som ska in efter lovet. Sådär ser dagens planer ut än så länge. :)

Love Sarah


Lovande match!

Dagen började faktiskt med att jag blev matchad med en värdfamilj i soliga Kalifornien!
Fick även ett mejl från mamman där hon skrev att om jag var intresserad ville hon gärna prata med mig på telefon. Självklart tackade jag ja och vi håller nu på att bestäma när vi ska höras av, det är ju trots allt 9 timmars tidsskillnad! Lovar att uppdatera er om något nytt händer!
Love Sarah


Födelsedagsfirande med favorittjejerna

Har haft en riktigt riktigt bra dag tillsammans med underbara människor!
Började med att vi alla möttes upp på Laserdome där vi drog på oss västarna, tog tag om vapnet och trodde att vi alla levde mitt i en krigszon och sprang runt och skrattade och hade oss. Superkul var det och något jag verkigen kan rekommendera att göra på kalas.
Sedan åkte vi hem till mig där jag bjöd på middag. Maten och efterrätten tog slut så jag hoppas att alla var mätta och belåtna när de sedan gick härifrån. Fick massvis med fina presenter och jag har skrattat mig igenom hela dagen tillsammans med världens bästa tjejer!
TACK!






Love Sarah


5 april

Dagen har gått åt till att förbereda så smått inför morgondagen då jag & tjejerna först ska pröva våra skills på Laserdome och sedan äta middag hemma hos mig för att fira min 19års dag. Ser jättemycket fram emot imorgon då det minsann var ett tag sedan jag träffade alla mina favorittjejer.


Love Sarah


Jag och Lena Jolton

Har varit på påskmiddag hos mormor & morfar under dagen och haft det trevligt. Jag gjorde även en liten upptäckt där! Min morbror är släktforskare och han har gjort en bok med namnen på "hyfsat nära släktingar". Jag satte mig och bläddrade i den lite och gissa vem jag hittade där.....ingen mindre än Lena Jolton i Svenska Hollywoodfruar! Det visade sig att hennes pappa och min mormor är kusiner, så Lena och min mamma är sysslingar medan jag och Lenas dotter är pysslingar. Jag hittade även en kompis pojkvän i den som jag nu tydligen också är släkt med. Jag antar att jag får ta mig en titt i den när jag skaffar pojkvän som ni kanske förstår ;) hahaa!


Love Sarah


kanske fyra månader kvar

Det slog mig nyss att det bara är fyra månader kvar till mitt preliminära avresedatum till USA! Det känns som ingen tid alls. Jag vill så gärna ha allting bestämt nu bara, familj, vart jag hamnar, avresedatum och så vidare så att man kan börja förbereda sig lite. Dock vet jag att det är väldigt olika hur länge man har haft kontakt med sin värdfamilj, allt från två veckor till flera månader! Jag hållar tummarna för en match snart, och kanskekanske är det den rätta också!


Au pair blogg

Vilket fint väder vi har i Halmstad! Solen har varit på himmelen näst intill hela dagen!
Jag tänkte bara snabbt lägga in ett bloggtips till alla blivande au pairer. Jag har läst massvis med au pair bloggar men tycker att en del är väldigt tråkiga tyvärr. Men jag har en favorit som är den bästa au pair bloggen enligt mig då det är en tjej som heter Emilia som skriver om sitt liv i USA, Kalifornien. Uppdaterar ofta och lägger nästan alltid in bilder! Superbra!


För ett år sedan

Idag för ett år sedan åkte jag och min kära mamma till London!


Love Sarah


Tennis + kinamat

 

Började dagen med ett svettigt tennispass med pappa och lillebror. Pappa är ganska så duktig i det men jag har aldrig spelat det men det var riktigt roligt! Vi kanske inte spelade riktigt regelrätt men det tycker inte jag spelar någon större roll, vi hade hur kul som helst så vi till och med glömde bort tiden och spelade i två timmar! 







Sedan gick jag in till stan och mötte upp Jennifer och Emma för ta en lunch ihop, kinamat! Hur gott som helst var det!



Love Sarah


Studenttävling PÅSK

Igår var det Studenttävling som gällde för treorna på Sannarpsgymnasiet! Påskinspirerat får man väl säga. Vi var fem från min klass som skulle vara med, jag, Elin, Alexandra, Casandra och Sanne. Det gick ut på att vi först skulle balansera ett ägg på en sked, knäcka ett ägg med pannan, leta efter godisbitar i en tallrik med knäckta ägg med enbart ansiktet och sist men inte minst äta upp kinderägg. Jag tycker att vår klass gjorde väldigt bra ifrån sig, dock fanns det ingen som skrev upp när vi var färdiga så vi hamnade längre ner i placeringen mot vad vi egentligen skulle gjort. Men tävlingen vart rolig så det gör väl inte så mycket. Tyvärr spårade den ur i slutet då det blev äggkastning på allt och alla..

Men min kära klass, SPL07B, var klart snyggast under tävlingen då vi tagit påsktävlingen på allvar och faktiskt klätt ut oss till riktiga påskkärringar med rosiga kinder och fräknar, huva och en del kvastar.
Jag tog själv inga bilder men min kompis har tagit dessa bilder från internet så jag hoppas det inte gör något för den som har tagit dem om jag också lägger upp dem.

Mina fina klasskamrater som hejar på


Love Sarah


1 april

Tusan också..familjen i Seattle är borta. Jag slår vad om att det har att göra med hundarna denna gången också! Blir så irriterad att det ska vara en sådan sak som avgör vilken familj jag får. Nu hoppas jag att mina provsvar på allergitestet jag tog i veckan kommer snarast så att jag verkligen vet att jag har allergi mot hundar. Vill inte vänta längre!

Love Sarah

RSS 2.0