Step Intervall

Träningen gick superbra! Tråkigt nog går mitt halvårskort ut nu i nästa vecka så jag får väll se om jag förnyar det eller om jag hittar på något annat, simma kanske? (:
När jag kom hem från träningen var jag alldeles mör i kroppen så jag satte på bastun och tog med mig en tidning in och satt där i en halvtimme kanske, superskönt!

Nu är det bara som sagt att ladda upp inför praktikveckan. Har inga förväntningar alls så jag hoppas det blir roligt.

Love Sarah

Mischa

Idag har jag inte gjort många knopp inte. Men bokat in mig på ett träningspass har jag i alla fall gjort så nu ska jag strax dra på mig träningskläderna och köra ner till Nautilus för Step Intervall där även Jennifer kommer att befinna sig ;)

Idag är det sista dagen på sportlovet men se vi ledarskapselever börjar inte skolan förren om ännu en vecka för imorgon ska vi ut på praktik. Jag ska följa en lärare på Kyrkskolan (klass 1-5) så vi får väll se hur det blir.

Letade efter lilla Mischa innan och gissa vart man hittar henne, på mitt fönsterbräde! hahaa







Love Sarah


saturday

Gud vad skönt det är efter ett träningspass! Jag har ganska svårt att väl betsämma och ta mig till gymmet men känslan efteråt är värd allt slit.
Ikväll blir det inget annat än en lugn hemmakväll med familjen framför Melodifestivalen. Hitills har det varit den sämsta Melodifestivalen någonsin enligt mig, men det går ett rykte om att deltävlingen ikväll ska vara riktigt bra, så vi får hålla tummarna!

På Au Pair fronten har jag inget nytt att meddela. Är inne på min profilsida nästan varje dag för att se om jag fått en match men jag får helt enkelt fortsätta att vänta, finns inte så mycket annat jag kan göra. Men jag lovar att så fort något dyker upp ska ni få reda på det!

Love Sarah

off to the gym

Nu blir det ingen latsida här inte utan nu gäller det bara att dra på träningskläderna och köra ner till gymmet för ett svettigt träningspass.

Love Sarah

utekväll

Kvällen igår vad underbar!
Vi började kvällen hos Erik där förfesten drog igång med ett härligt gäng. Sedan åkte vi in till stan och därefter gick vi bort till Underbar och dansade hela natten lång. Ett av de bästa ögonblicken var när summer of 69 började spruta ut från högtalarna och vi alla kollade på varandra och visste direkt vart vi skulle ta vägen, scenen! :) haha
Tack för en superbra kväll allihopa!
Bilder kanske kommer ;)

Love Sarah


Fredag = Underbar

Jag och Daniel åkte in en stund till stan innan för att gå runt och kolla lite och tro det eller ej men HAN köpte en grej och inte jag. Det här sparandet kommer snart gå mig på nerverna.. haha :)

Ikväll blir det Underbar och jag är övertygad om att det kommer att bli en toppenkväll!


Love Sarah


Balgrejsimojs - check

Åkte ner till Helsingborg tidigt i förmiddags för att sy in min balklänning så nu är den färdig! Och i princip alla tillbehör är också inhandlade nu, väska, skor, halsband.. Jag har verkligen världens värsta beslutsångest men konstigt nog har jag redan lyckats fixa ihop allt detta i god tid. Ibland förvånar man verkligen sig själv alltså. Jag hoppas jag inte stressar upp någon annan nu, det är fortfarande god tid kvar men ett tips är att börja kika lite smått i butikerna redan nu, kanske finns det perfekta för dig där nu.

Under tiden de sydde in min balklänning åkte vi till Väla där vi tog en god lunch och jag fick även köpt en tröja. Efteråt gick vi inom IKEA en snabbis och även där fick vi med oss lite saker hem. Så nu sitter jag här hemma och funderar faktiskt på att gå och lägga mig i rätt så god tid ikväll. Självklart måste jag kolla ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag somnar. Imorgon ser det ut att bli utgång för mig och tjejerna, det kommer bli awesome som vanligt men jag hoppas vädergudarna är med oss så vi slipper gå runt i snööö

Love Sarah

OS- GULD

Nytt OS- guld till Sverige!! Richardsson, Olsson, Södergren och Hellner tog sig igenom en 4 mil lång bana och snappade åt sig Sveriges åttonde OS- medalj! Herregud vad de kämpade och det finns verkligen inga andra som är mer förtjänta av titeln än dessa fyra herrar. Åh vad de är bra! Vi satt som klistrade framför TVn och hejade dram det svenska laget, eller ja, alla förutom Mischa som vart lite trött och hoppade upp på fönsterbrädet i mitt rum istället för att ta sig en tupplur..

Mischa

Love Sarah


Vinnare!

Bowlingen tidigare idag gick hur bra som helst för mig! Jag var inne i en period då jag under fem slag varvade mellan strike och spärr eller vad man nu säger. Så det slutade med vinst till mig :) Varför kan det inte alltid gå såhär bra för?


Det lila klotet är mitt vinnarklot!



Efteråt mötte jag upp Jennifer och vi hade en mysig stund på stan med en god fika och vi var även inne i några affärer. Dock köpte jag ingenting, utan imorgon ska jag och mamma ner till Helsingborg för att sy klart min balklänning och även åka inom Väla och IKEA. Kanske kan jag hitta lite vårplagg där förhoppningsvis.


Söta Jennifer inne på Espresso House


24 / 2

Godmorgon!
Vi var ju som sagt hos mormor&morfar igår och ja, de hade ännu mera snö än vad vi har i lilla Halmstad. De hade flera meter höga snöhögar som de skyfflat undan med grävmaskiner och snön på åkern var nästan en meter hög skulle jag tro. Vi hade i alla fall jättemysigt på landet, åt gott, spelade spel som jag alltid vill göra med mormor och var ute mest hela tiden. Toppen!

Idag har pappa tagit ledigt från jobbet så vi har hyrt en bowlingbana där det ska slås strike ett flertal gånger är det tänkt, hmm ;) Därefter ska jag in till stan och träffa min kära vän Jennifer. Så ser min dag ut än så länge.

Love Sarah

Au Pair video

För att öka mina chanser att få den perfekta värdfamiljen har jag tagit mig i kragen och faktiskt fixat ihop en Au Pair video nu som jag la upp tidigare idag på min profilsida. Eller jag och jag, utan min vän Michaela hade jag aldrig klarat det, tusen tack! Hon filmade mig och satte ihop klippet.
Det är så roligt nu efteråt då man kan se på sig själv och jag kan lova att jag skrattar åt mig. Pratar jag verkligen så? Varför gör jag så? osv.. :) Men jag blev nöjd och hoppas att familjerna tycker om den också.

TIPS till blivande Au Pairer: Oavsett hur osäkra ni känner över att göra en au pair video så ge det ett försök. Jag ville verkligen verkligen inte göra någon film men jag var rädd för att missa en massa härliga familjer bara på grund av det och det är jag inte beredd att göra. Överväg för och nackdelar. Jag vet ett par blivande au pairer som blivit av med några matchar mycket på grund utav att de inte hade någon video. Så be en nära vän att filma dig och gör det till en rolig grej, sedan kan du skratta hur mycket som helst åt dig men du kommer vara stolt över att du gjorde det, du klarade det!

Love Sarah

Ändrade planer

Det blev ändrade planer för oss vilket resulterade i att vi inte åkte till Småland. För att ta oss dit måste vi nämnligen köra i en brant backe där det hänt ganska många olyckor genom åren och nu gick de ut på radion att en lastbil stannade upp hela vägen där så vi bestämde oss för att låta bilen stå. Även fast det känns tråkigt gjorde vi nog bäst i det. Istället var vi ute i någon timme och byggde en stor snögrotta som man kan ta sig igenom. Vi kollade även på "my sister's keeper" eller "allt för min syster" som jag knappt har några ord till. Jag satt med en filt som man sedan nästan kunde krama ur på vatten så då kanske ni förstår vad jag menar. SE DEN!


Love Sarah


Jag ser det snöar

Jag har aldrig sett såhär mycket snö i vår lilla stad förut, aldrig! Och det slutar heller inte att snöa. Ni ska få lite bildbevis som jag tog nyss.

 
 

Det blir även så att jag och mina syskon kör upp till mormor&morfar, som förmodligen kommer att ha ännu mera snö, i eftermiddag och stannar där tills imorgon. Kanske blir det så att vi kör inom stan en snabbrunda om vi nu kommer dit, vill säga ;)

Love Sarah

Träning

Kom hem för en liten stund sedan efter en timme Step Intervall- träning och gud vad jag älskar det passet. Jag lovar att det finns minst ett pass som passar alla och jag har nog hittat mitt :) Riktigt härlig svettig och så vidare åkte jag inom Hemmakväll och hyrde tre filmer i en vecka nu över sportlovet till mig och mina syskon; Allt för min syster, The Reader och Delta Farce. En liten godispåse med alla mina favoriter fick följa med hem också, det är ju faktiskt mitt allra sista sportlov (då är det okej försöker jag intala mig själv). Så ikväll blir det mys framför tven blandat av OS och någon utav filmerna tror jag.

Imorgon blir det kanske så att jag och Daniel kör upp till skogarna i Småland och hälsar på Mormor&Morfar då det var alldeles för längesedan vi var där. De ska till och med ha ännu mera snö än oss, om det nu är möjligt vill säga. Vi får helt enkelt vänta och se!

nautilus
www.nautilusgym.com

Love Sarah


Hej!

Jag tror inte bloggvärlden är i ett så stort behov av ännu en blogg men jag tänker ändå ge det här ett försök för min och alla mina näras skull. Det är nämnligen så att studenten väntar i sommar för mig och planen är den att jag därefter ska vidga mina vyer och åka till USA som au pair. Jag har drömt om detta sedan högstadiet och det känns riktigt läskigt, men på ett positivt sätt, att det faktiskt är så nära nu. I höstas var jag på ett informationsmöte med organisationen Cultural Care Au Pair och fick upp ögonen ännu mera för hela au pair- grejen. Där berättades först allmänt om au- pair- yrket och sedan fick man genomgå en snabb personlig intervju, delvis på engelska. Sedan var det hem och börja fylla i alla ansökningspapper, skriva personligt brev, greja med fotokollage och så vidare som gällde. Men nu är det gjort och jag har även blivit godkänt av Cultural Care och jag är nu inne i matchning. Jag har önskat om att åka i början av augusti ungefär så det är ingen snabbmatchning inte utan det tar sin lilla tid så därför blev jag väldigt överraskad när jag fick mejlet; "You have a match!". Det var en väldigt aktiv tvåbarnsfamilj i Buffalo som jag blivit matchad med. Familjen i sig verkade vara helt underbara men jag kände att de nästan var lite för "utomhusiga", då deras främsta intressen var; hike, bike, kayak, och sedan bodde de inte riktigt där jag önskat. Jag vet att man inte ska tänka så mycket på stället men det här var på gränsen mellan Canada och USA, precis vid Niagarafallet och visst, det hade säkert varit ett vackert ställe men jag är rädd för att det kommer bli Sverige x 2. Och när de inte ringde mig ringde jag till stockholmskontoret och tackade nej till familjen i hopp om att nästa familj kommer. Så ja, precis där är jag nu.. i väntan på den perfekta värdfamiljen. Egentligen skulle jag väntat med att blogga tills jag kom till USA hade jag tänkt men nu istället kanske jag kan vara en hjälpande hand till alla er som sitter i samma båt, med förberedelser, känslor inför flytten och allt som kommer därtill. Så skriv bara en liten kommentar så lovar jag att besvara den så fort som möjligt. För vi alla är påväg mot våra drömmars mål!

cultural care


Love Sarah


RSS 2.0